+30 2842501490
  Δευ - Κυρ: 8:00 - 16:00

  Υπηρεσίες ενοικίασης

  Με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου αποκτάτε:

  Απεριόριστα χιλιόμετρα. Δεν υπάρχει όριο στα χιλιόμετρα κίνησης.

  Όλοι οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Στις τιμές μας, συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και όλες οι υπηρεσίες μας, χωρίς κρυμμένα κόστη.

  24 ώρες το 24ώρο διαθεσιμότητα. Είμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ώρο για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές ασφαλιστικές υπηρεσίες στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των: πλήρης ασφάλιση, ζημιές από σύγκρουση (CDW) Πλήρης κάλυψη για Φωτιά - Κλοπή - Παράθυρα.

  24 ώρες οδική βοήθεια. Σας παρέχουμε οδική βοήθεια σε 24ωρη βάση σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία παροχής οδικής βοήθειας στην Ελλάδα.

  Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης. Αντικαθιστούμε το αυτοκίνητό σας με έναν νέο σε περίπτωση ζημιάς ή τροχαίου ατυχήματος.

  Προσθήκη και δεύτερου οδηγού στο συμβόλαιο, δωρεάν. Δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για το δεύτερο οδηγό.

  Υπηρεσία Αεροδρόμιο-Ξενοδοχείο -Λιμάνι. Παραδίδουμε το όχημά σας σε όλο το νησί, στον προορισμό που επιθυμείτε (Αεροδρόμιο, Ξενοδοχείο, Λιμάνι κτλ) χωρίς χρέωση. Μια μικρή επιβάρυνση προστίθεται για τις περιόδους μίσθωσης που είναι λιγότερες από 1 εβδομάδα. Προσφέρουμε ακόμα παράδοση του οχήματος σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της Κρήτης

  Ειδικές τιμές για πολλές ημέρες ενοικίασης. Οι τιμές μας μειώνονται όσο οι μέρες ενοικίασης αυξάνονται. Όσο μεγαλύτερη η ενοικίαση, τόσο λιγότερο το κόστος!

  Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τις αφίξεις μετά τα μεσάνυχτα. Δεν χρεώνεστε επιπλέον σε περίπτωση που η άφιξή σας στο σημείο παράδοσης(αεροδρόμιο, λιμάνι) είναι μετά τα μεσάνυχτα.

  Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τις καθυστερήσεις. Δεν χρεώνεστε επιπλέον σε περίπτωση καθυστέρησης άφιξης της πτήσης σας ή του πλοίου σας στο σημείο παράδοσης.

  Δωρεάν καθίσματα μωρών και παιδιών. Προσφέρουμε υψηλής ασφάλειας καθίσματα για βρέφη και παιδιά.

  Δωρεάν οδικός χάρτης της Κρήτης. Σας παρέχουμε δωρεάν λεπτομερείς οδικούς χάρτες του νησιού.

  Ελεύθερη στάθμευση αεροδρομίου στο σημείο παράδοσης. Δεν χρεώνεστε το κόστος για τη στάθμευση για το αυτοκίνητο όταν το σημείο παράδοσης ή/και το σημείο επιστροφής είναι αεροδρόμιο (ανταγωνιστές μας χρεώνουν αυτό το κόστος στον πελάτη).